fbpx

Päivä Naiseudelle 20.5. Tampere siirtyy syyskuulle ❤

75,00 

Varasto loppu

🌸 Päivä naiseudelle, päivä sinulle, päivä yhteydelle. 🌸 Päivä siirtyy syyskuulle!

Jo Oulussa suuren suosion saanut Päivä Naiseudelle tulee Tampereelle. Haluamme kutsua teidät mukaan voimaantumaan naiseudestanne yhdessä kanssamme lauantaina 20.5.2023 klo 10-18 Tampereelle Kehräämön kauniiseen miljööseen (Finlaysoninkuja 9, 33210 Tampere).

Luvassa on syvästi kokemuksellinen päivä, jossa pääset pysähtymään itsesi ja oman naiseutesi äärelle, vahvistamaan kaikkea sitä ihanaa mitä sinussa on sekä saamaan oivalluksia & työkaluja oman naiseuden ja hyvinvointisi tueksi.

Päivän aikana pääset syventymään naiseuden ytimeen, sykliseen hormonitoimintaan, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, siskohaavaan, maskuliini & feminiinienergian merkitykseen hyvinvoinnillemme sekä luomaan yhteyttä itsesi lisäksi toisiin naisiin läsnäoloharjoitusten ja vapaan, virtaavan liikkeen avulla. Saat päivän aikana myös työkaluja oman kuukautiskierron & kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tukemiseen.

Tänne olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, aitona omana itsenäsi, yksin tai ystävien kanssa, viettämään inspiroivan päivän yhdessä muiden naisten kanssa.

Missiomme on, että lähdet täältä innostuneena, voimaantuneena ja naiseudestasi inspiroituneena elämään virtaavaa syklistä elämääsi.

Tarjoamme päivän aikana ravintorikasta lounasta, suolaista ja makeaa naposteltavaa sekä juotavaa. Jokainen osallistuja saa mukaansa myös pienen lahjan kotiin viemiseksi.

 

Jennika Salmela

Jennika Salmela on Naisten hormonitoiminnan asiantuntija, kouluttaja ja sairaanhoitaja. Jennikan missiona on auttaa nainen takaisin sykliseen naiseuteen, virtaavaan ja tasapainoiseen kuukautiskiertoon luonnollisilla keinoilla. Jennika rakastaa purkaa myyttejä kuukautisterveyden ja naiseuden ympäriltä, sillä meidän naiskehot ovat todella uusiutuvia, mielettömiä kokonaisuuksia ja sinulla on täysi mahdollisuus tukea omaa hedelmällistä kuukautiskiertoasi. Jennika on saanut auttaa jo vajaata 2000 naista uskomaan omaan sykliseen kuukautiskiertoon ja oman naiskehon viisauteen. Saanut tarjota naisille sen kokemuksen, että he voivat tukea omaa hormonitoimintaa todella paljon ja tätä kautta vaikuttaa kokonaisvaltaiseen terveyteen sekä naiseuteen. Jennikan yrityksessä BalanceCoachingissa tärkeintä on se, ettei hormonitoimintaa, naiseutta ja kuukautiskiertoa suoriteta, vaan sinä saat nauttia matkastasi kotiin. Kotiin, jossa kuukautiset eivät ole riesa, vaan nautinto jokaiselle omalla tavallaan. Sinä et saa kärsiä, vaan tulen näyttämään, että syklinen naiseus ja kuukautiset voivat olla voimavarasi. Näin on käynyt Jennikalle itselleen usean vuoden lapsettomuuden ja toimimattoman hormonitoiminnan jälkeen.

 

Henna Perkkiö

Henna Perkkiö on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja (Int Health Coach®) ja oululainen yrittäjä, jonka missiona on auttaa naisia löytämään sisäinen rauha ja vapaus elää omannäköistä elämää, juuri sellaisena ihanana uniikkina persoonana kuin on. Henna on monipuolinen valmentaja, jonka yksilö- ja ryhmävalmennusten ytimessä on lempeä läsnäolo, kannustava ja rohkaiseva energia sekä positiivinen ote ja usko jokaisen asiakkaan omaan polkuun. Hennaa inspiroi se, kuinka pienillä teoilla ja itsensä äärelle pysähtymisellä on mahdollista saada aikaan isoja muutoksia omassa elämässään. Oman uupumustaustan vuoksi Hennalle on myös tärkeää palautumisen ja tasapainon löytäminen elämässä, ja Hennalle sydämen asia on vapauttaa asiakkaansa suorittamisen kierteistä nautinnollisempaan ja läsnäolevampaan elämään.

Odotamme innolla näkevämme juuri sinut tapahtumassa toukokuussa <3 Paikkoja on rajoitetusti, nappaa omat lippusi pian niin vahvistat paikkasi. Maksaminen onnistuu halutessasi myös Edenredillä, Eazybreakilla, Epassilla tai Smartumilla – ota yhteyttä hennamariaperkkio@gmail.com niin saat maksuohjeet.

 

Halauksin, Henna & Jennika