Puolen vuoden valmennus

Tie muutokseen

Puolen vuoden valmennus, joka muuttaa elämäsi

Tiedätkö, että tarvitset paljon tukea ja suuria muutoksia elämäntapoihisi?  Tämä valmennus on sinulle, kun haluat pidempi aikaisen tuen ja tehdä täydellisen elämäntapamuutoksen. Haluat päästä yhdessä minun kanssani tasapainoon PCOS:n ja hormonitoimintasi kanssa. Puolen vuoden aikana luot itsesi uudelleen ja löydät parhaan version itsestäsi. Valmennuksen jälkeen hallitset elämääsi ja hormonitoimintaasi, eikä ne hallitse sinua. Kukoistat ja nautit naiseudestasi täysin!

Puolen vuoden valmennus

Valmennus sisältää

Kokonaisvaltainen lähtötilanteen kartoitus

Valmennuksen aluksi tarkastellaan tilanteesi kokonaisuutena, huomioidaan elämäntapasi, tottumuksesi, oireesi, kuukautiset, taustasi ja muut tarvittavat tiedot.

Henkilökohtainen suunnitelma

Valmennuksessa luodaan sinulle henkilökohtaiset tavoitteet ja askelmat, joiden avulla pääset haluamaasi. Ruokapäiväkirjan analyyseja ja henklökohtainen ohjeistus ravintoon. Henkilökohtaiset välitehtävät tapaamisten välillä, jotka tukevat muutostasi.

24 valmennuskertaa

24 tunnin mittaista tapaamista, joko online koko Suomi tai kasvotusten ainoastaan Helsinki & Oulu

Täydellinen tukeni apunasi

Olen tukenasi tapaamisten ulkopuolellakin ja tuen sinua saavuttamaan haluamasi.

Materiaalit

Valmennuksesta saat henkilokohtaisen ohjeistuksen ravintoon, reseptejä, ruokavinkkejä, ohjeistukset stressinhallintaan ja liikuntaan. Alennuskoodin lisäravinteisiin.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai laittamalla viestin lomakkeella. Keskustellaan puolen vuoden valmennuksesta vai olisiko joku toinen valmennuksista sopivampi sinulle.

Olen yhteydessä teihin mahdollisimman pian.

Ystävällisin terveisin
Jennika