90 päivän valmennus

Tasapainoinen sinä

Tehokas 90-päivän valmennus

Tämä valmennus on matka kohti tasapainoista PCOS:ta ja matka, jossa tuplaat hedelmällisyytesi.  Valmennuksen aikana luot uusia rutiineja ja opit, mitä sinun PCOS kaipaa tasapainottuakseen. Opit, kuinka tukea kuukautiskiertoasi, hedelmällisyyttä ja ymmärrät hormonitoimintaasi. Jos haluat oppia kehostasi, itsestäsi ja hormonitoiminnastasi, kuinka tukea sitä elämäntavoilla – tämä valmennus on sinulle, tulet oppimaan kaiken tarvittavan, jotta tilanteesi tasapainottuu. Luot pohjan hedelmälliselle ja terveelle raskaudelle sekä terveelle ja tasapainoiselle PCOS:lle.

90 päivän valmennus

Valmennus sisältää

Kokonaisvaltainen lähtötilanteen kartoitus

Valmennuksen aluksi tarkastellaan tilanteesi kokonaisuutena, huomioidaan elämäntapasi, tottumuksesi, oireesi, kuukautiset, taustasi ja muut tarvittavat tiedot.

Henkilökohtainen suunnitelma

Valmennuksessa luodaan sinulle henkilökohtaiset tavoitteet ja askelmat, joiden avulla pääset haluamaasi. Ruokapäiväkirjan analyysi vähintään kerran ja henklökohtainen ohjeistus ravintoon. Henkilökohtaiset välitehtävät tapaamisten välillä, jotka tukevat muutostasi.

12 valmennuskertaa

12 tunnin mittaista tapaamista, joko online koko Suomi tai kasvotusten ainoastaan Helsinki & Oulu

Täydellinen tukeni apunasi

Olen tukenasi tapaamisten ulkopuolellakin ja tuen sinua saavuttamaan haluamasi.

Materiaalit

Valmennuksesta saat henkilokohtaisen ohjeistuksen ravintoon, reseptejä, ruokavinkkejä, ohjeistukset stressinhallintaan ja liikuntaan. Alennuskoodin lisäravinteisiin.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai laittamalla viestin lomakkeella. Keskustellaan 90-päivän valmennuksesta vai olisiko joku toinen valmennuksista sopivampi sinulle.

Olen yhteydessä teihin mahdollisimman pian.

Ystävällisin terveisin
Jennika