fbpx

FertiWoman - valmennusryhmä

Raskautta toivoville

FertiWoman valmennusryhmä

FertiWoman -valmennusryhmä on todella ainutlaatuinen ja uniikki valmennus raskautta toivoville naisille. Valmennus, jossa tuetaan hyvin kokonaisvaltaisesti sinua hedelmällisenä naisena.

FertiWoman

Valmennus sisältää

Lähtötilanteen kartoitus

Tilanteesi tarkastellaan yksilöllisesti kokonaisuutena ja katsotaan, mitkä asiat tarvitsevat tukea. Huomioidaan esimerkiksi kuukautiskiertosi, oireet ja mahdolliset muut sairaudet.

Henkilökohtaista valmennusta

Valmennusryhmässä saat myös Jennikan ammattitaidon, avut ja tuen koko matkallesi useasti viikossa. Et jää koskaan matkasi aikana yksin.

Tapaamiset & valmennukset

Viikottaiset tapaamiset online sekä live-tapaamisia säännöllisesti pääkaupunkiseudulla. Live-tapaamiset eivät ole pakollisia, mutta Naisten mukaan parasta antia ikinä.

Vertaistuki

Saat koko matkasi ajaksi upeat kanssasisaret kulkemaan rinnallesi. Et ole enää yksin, vaan pääset jakamaan matkaa samassa tilanteessa olevien Naisten kanssa ja nauttimaan mm. vertaistuesta sekä ajatustenvaihdosta.

Materiaalit

Saat matkallesi kaiken minkä tarvitset. FertiWomaneilla on oma kurssialusta, jossa on materiaaleja hyvin kokonaisvaltaisesti. Niitä asioita, joilla tuet juuri sinun hedelmällistä naiseuttasi.

Pyydä tarjous

Keskustellaan FertiWoman valmennuksesta vai olisiko joku toinen valmennuksista sopivampi sinulle.

Olen yhteydessä teihin mahdollisimman pian.

Ystävällisin terveisin
Jennika