fbpx

Ainoana Suomessa

Dutch-hormonitesti

Markkinoiden kattavin kotona tehtävä hormonitesti

Dutch hormonitesti on markkinoiden kattavin hormonitoimintaa analysoiva testi. Testejä on erilaisia. Yleisesti testissä mitataan sukupuolihormonit estrogeeni, progesteroni, testosteroni, kortisoli ja melatoniini. Lisäksi testi kattaa oksidatiivisen stressin ja muutamia vitamiineja sekä välittäjä-aineiden markkereita. Testi kertoo, kuinka hormonit metaboloituvat eli hajoavat ja poistuvat elimistöstäsi.

Testi soveltuu esim. seuraavissa tilanteissa: PMS-oireet, epäsäännölliset kuukautiset, hedelmällisyyden tukeminen, lapsettomuus, estrogeenidominanssi, PCOS, mielialan vaihtelut, masennus, stressi, uupumus, muut hormonitoiminnan häiriöt, paljon oirehtivat kuukautiset.

Dutchtesti antaa tarkkaa tietoa tämän hetkisestä tilanteestasi. Testin jälkeen tiedät, missä ongelmasi piilee ja minun ohjeistuksillani osaat tukea kehoasi tasapainottumaan.

Dutch-hormonitesti

Erityyppiset Testit

Dutch Complete

Mittaa sukupuolihormonit estrogeeni, progesteroni ja testosteroni sekä kortisoli. Testi mittaa myös hormonien metaboliitteja eli hajoamistuotteita, jotka antavat tärkeää tietoa hormonien määrästä kehossasi.

Dutch Plus

Mittaa sukupuolihormonit estrogeeni, progesteroni ja testosteroni sekä kortisoli. Testi kertoo myös kortisolin heräämisvasteen, joka on tärkeä HPA-akselin toiminnassa. HPA-akselin toimintahäiriöt ovat yhteydessä masennukseen, krooniseen stressiin, uupumukseen ja autoimmuunisairauksiin.

Dutch Cycle Mapping

Kertoo progesteroni- ja estrogeenitasot koko kuukautiskierroltasi. Testi antaa täydellisen kuvan kuukautiskierrostasi ja vastaa tärkeisiin kysymyksiin esim. lapsettomuuteen, PCOS:n ja kuukautiskierron oireiisiin liittyen.

Dutch Adrenal

Mittaa tärkeimmät stressihormonit ja näyttää kokonaiskuvan kortisolintuotannosta.

Kysy hinta

Ota yhteyttä sähköpostia tai laittamalla viestin lomakkeella.

Olen yhteydessä teihin mahdollisimman pian.

Ystävällisin terveisin
Jennika